Cacao Guru - Guru je v nás! Guru jsem Ja, Guru jsi Ty!

O nás

Jsi sám sobě Guru. 

Cacaito, Cacasito, Kakaičko, Kakaova Ceremonie - tolik všeho je ted okolo kakaa!

V jeden krásný slunečný den na ostrove Tenerife jsme si tak valeli v postele po dlouhém a krasném milovani, povidali si, smáli se (hodně se smáli) a dělali trochu srandu z toho všeho a ze života ezo komunity v ČR, a taky ja trochu z Martina (Ceremonie  Zasveceni Cacaa).

- O muj Cacao Guru - říkám mu

- O, zní to dobře - říkáme si .. hm..

- že by jmeno pro novou značku kakaa?

- to zní vážně dobře!

A tak to začalo! V lehkosti, v lásce nás dvou k sobě navzájem a k sobě samému.

Postupně přicházeli vize, obrazky, texty..

Hledali jsme správný "visual" - jak se správně říká. 

A našli jsme něco co nám dává smysl a jednoznačně s nami oběma rezonuje. 

Martin to potom vše šikovně poskladal a vzniklo to naše krásné logo!

Básničky jsem už "stahovala" z vesmirneho prostoru v Egypte na lehatku na plazi... 

Slunce a Kakao ma mnoho spolecneho.. Rozehreje Vas, jedno zevnitř v srdci, druhe zvenku na povrchu.. A když to mate oba tyto zdroje pohromadě, tak vše jde samo! 

Náš každodenní ranni ritual kakaa ktery nam pomaha pozvednout si vibrace a jít dělat věci (které občas i nebavi dělat). Dalším našim ritualem si vyloženě dat kakaičko před milováním. To chce hodně lahodne a silne kakao! Aby srdce jasalo a prožívalo naplno všehnou tu krásu co k sobě navzájem cítíme. Mmmmmm.... 

Napřiklad Kakao v Egypte jsme dělali na balkoně, na svíčkách a systemu spravne postavenych kamínku aby nám ten ešus neujel  :). Uklízeči v tom našem pokoji buhvi co mysleli protože občas nám ten ešus taky ujel a kakao udělalo na krásné kamenné podlaze celkem jednoznačné hnědé fleky 🙂 

Taky máme vyzkoušeno na jedné hoře na Tenerife , kde všude platí zákaz rozdělávání ohně, tak nám to nedalo, a zkusili jsme to. Výsledkem bylo, že začalo se kouřit z toho pidi ohniště tak, že to bylo videt asi na 50 km , jelikož jsme byli na samem vrcholu :). Usoudili jsme že toho asi necháme :),  a polostudené a nerozpuštěné jsme popíjely a kochali se vyhledem. 

No a taky jeden zažitek kakaovy na hodně kamenite pláži na Tenerife, kde Martin rozdělal oheň u velkého vyhlazeneho oceanem kmenu stromu a udělal nám "to svoje" kakao v "tom samem" ešusu. Když jsem ja fotila jako o zavod, protože mne ty vyhledy a pohledy s nebem, mořem, Martinem, ohněm, kouřem a kakaem, děsně inspirovali. 

A tak to je. A to je to čemu oba věříme a necháváme se vést.

 Inspirovat se můžeš čímkoliv, kýmkoliv, ale nezapomeň že Guru je v Tobě! 

Ten nejdůležitější, nejhlubší, nejopravdovější jsi to TY!

IMG-20231208-WA0001-01